Ledenbeheer voor organisaties

Als bestuurder van een sportclub, dansschool of vereniging zit je bij Ledenbeheer aan het juiste adres. We helpen je om je administratie en ledenregistratie sneller te doen verlopen.

Graag een rondleiding?

We stellen je graag de mogelijkheden van ons programma voor.

Veel gestelde vragen

01
Is er een proefperiode voor ik aankoop?
Ja, je kunt een gratis demo aanmaken op deze pagina. Als je proefperiode verloopt, wordt je account automatisch gedeactiveerd. Je data blijft intact voor het geval je later wenst te upgraden. Als je Ledenbeheer aankoopt, wordt je demoaccount omgezet in een productieaccount. Tijdens de proefperiode kun je al rekenen op de ondersteuning van Ledenbeheer.
02
Kan ik ook werken met geboortejaar i.p.v. leeftijd?
Ja
03
Ledenkorting werkt dit ook met bedragen of enkel in procent?
Standaard staan de kortingen in procent maar als je het % tekentje wegneemt dan wordt er in euro's gerekend.
04
Kan ik mijn ledenlijst importeren uit andere systemen?
Ja, sinds december 2018 is het mogelijk om je database te importeren in Ledenbeheer. Leden worden automatisch aangemaakt en krijgen een e-mail om hun account te bevestigen.
05
Exporteren van gegevens, lukt dat?
Via contacten kun je alle contacten downloaden (ledenbeheer download alle zichtbare kolommen), via kostennota's kun je alle kostennota's downloaden en via cursusaanbod kun alle inschrijvingen per cursus downloaden.
06
Kunnen mijn huidige leden eerder inschrijven dan nieuwe leden?
Ja, dankzij onze gesloten tarieven kunnen jouw leden eerder inschrijven.
07
Kan ik als club werken met gedeeltelijke betalingen?
Als club heb je de mogelijkheid om zelf in te vullen hoeveel je hebt ontvangen, indien dit niet het volledig bedrag is dan zal deze kostennota de status "gedeeltelijk betaald" krijgen. Naast het betalingsveld heb je ook de mogelijkheid om een memo te noteren, zo kun je bijhouden waarom een bedrag niet volledig is betaald.
08
Hoe kan ik Ledenbeheer verwerken in mijn website?
Dat kan op 2 manieren: Je plaatst een link op de website naar je ledenbeheer account of je gebruikt onze embedded code om ledenbeheer in je website te verwerken. Beide links kun je vinden via "instellingen => publieke pagina's"

Meer informatie nodig?

Raadpleeg onze handleiding

Een volledige handleiding van Ledenbeheer die wekelijks aangevuld wordt met duidelijke instructies.